Stal

Papierkrullen


Anti-allergene papierkrullen

De veiligheid van een schoon stalbed van goede kwaliteit is ongelooflijk belangrijk, dat is de reden waarom we er voor zorgen dat alleen de beste, meest pure materialen worden gebruikt om het huisdier en paardensport strooisel te maken.

Ons katoenpapier strooisel is een veilig product ,vrij van inkt, stof en allergie ,gemaakt van snijafval van een katoenen document. Het zorgt voor een zacht, absorberend, comfortabel, warm en sneeuwwit stalbed en tegen een redelijke prijs. Plus het is biologisch afbreekbaar omdat het is gemaakt van puur katoen.

Het katoenpapier wordt niet papperig zoals andere papieren krullen producten op de markt, in plaats daarvan vormt het een warm comfortabel stalbed dat altijd sneeuwwit is . Het mest uit als een hoge kwaliteit hout krullen. Het katoen papier heeft een vochtgehalte van 8/9% met een hoog absorptievermogen, waardoor het het meest duurzame en absorberend papier op de markt is. De katoenen papier krullen zijn beschikbaar in balen van 18 kilo.

Het product is uitstekend geschikt voor dieren met allergieën en aandoeningen van de luchtwegen. Ongeveer 60% van de paarden en pony's in de EU heeft last van onopgemerkte ademhalingsproblemen en de meest voorkomende is een reactie op stof en sporen gevonden in strooisel en hooi. De katoenen papierkrullen elimineren dit probleem! Het heeft fantastische warmte-isolerende eigenschappen en is bewezen zeer efficiënt voor het houden van je dieren om droog en warm te zijn.

Afmetingen per baal: 66x38x28cm - 70,23 Liter