Training

Solariums


Solariums voor Paarden

Equitrend heeft een divers assortiment aan paarden solariums. De speciaal ontwikkelde solariums voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen en worden volgens de laatste normen gebouwd. De gebruikte infrarood lampen zijn van de hoogste kwaliteit met het hoogste rendement.

Na een zware inspanning zal bij het gebruik van het solarium uw paard sneller herstellen. Door de infrarood stralen zal er een betere doorbloeding van de spieren plaatsvinden waardoor de afvalstoffenhuishouding in de spieren verbetert en uw paard minder snel last van blessures krijgt. De opgewekte infrarood warmte zorgt ervoor dat bloedsuikers sneller door de spieren worden opgenomen.

MaXuSS Standard
Ronduit het hoogste rendement
De mooie afgewerkte body vervaardigd uit twee kleuren hittebestendige kunststof bestaat uit 3 delen. Het solarium volgt de lijnen van het paard zodat elke spiergroep op de juiste manier wordt aangeschenen door de IR lampen. De voorste en achterste delen kunnen separaat van elkaar bewegen zodat U altijd de juiste instelling voor uw paard kunt maken.


MaXuSS Pro Edition
Maximale professionaliteit
MaXuSS solarium uitgevoerd met extra zijmodules. 6 modules met ieder 2 extra lampen en 1 ventilator worden geplaatst aan de buitenzijde van het solarium. Er kan in totaal een extra vermogen geplaatst worden tussen de 1200 en 3000 watt infrarood. Ook te plaatsen na aanschaf van de MaXuSS Standard.

MaXuSS Thera
Harmonie voor uw paard
Bij kleurentherapie worden kleuren gebruikt om uw paard in harmonie te brengen. De basis van kleurentherapie is het ’energiesysteem’ van het paard, zoals dat in oosterse geneeswijzen en veel religies al eeuwenlang wordt erkend. Dit systeem gaat uit van het bestaan van een aantal energievelden in en rond het paard.

MeRCuRR
Compacte verzorg combinatie
De MeRCuRR is vervaardigd uit hittebestendig schok absorberend kunststof en is zeer geschikt voor situaties waar minder ruimte beschikbaar is. Door zijn compacte vorm is het solarium in combinatie met was en poetsplaats de ideale verzorgplek voor uw paard.


Zephyr Paarden Droger
De helende droger
Zephyros De oude Griekse naam voor de westen wind, die over het algemeen licht en heilzaam is. Het heeft zich ontwikkeld tot "zephyr" die een zachte briesje geeft. De Zephyr heeft aan beide zijden een warme lucht blazer om uw paard snel te drogen na een wasbeurt.


MaXuSS W 400
Meer informatie en technische gegevens (PDF)

Solarium toebehoren