Training

Nanopa


Weefsel voeden via de huid met nanotechnologie

De methode die Nanopa hanteert, stuurt voedingsstoffen via nanorisatie van precieze, efficiente en veilige stoffen gericht naar het weefsel dat de voeding behoeft. We nanorizeren natuurlijke en lichaamseigen substanties tot onder 40 nanometers om een zekere en snelle passage door de huid te bewerkstelligen en zo de stoffen het doelweefsel te laten bereiken.

Elke cel heeft bepaalde voedingstoffen nodig om goed te kunnen functioneren. Soms kan, weefsel met beperkte bloedtoevoer, zoals kraakbeen, banden, pezen en inactieve spiervezels met weinig capiliare distributie, niet goed functioneren. Zelfs met goed gepland en dienovereenkomstig afgestemde voeding. Beschadigde pezen, stijve gewrichten en gespannen spieren hebben hulp nodig voor de activering en bevordering van het genezingsproces.

We zijn er van overtuigd dat het injectieloos aanleveren van voedingsstoffen veel veiliger en efficienter zijn en wat ook bijdraagt aan een sneller en beter genezigsproces met het vermijden van weefseltrauma, risico van besmetting en pijn.
Het doel is het aanleveren van specifieke voedingsstoffen direct daar waar het nodig is! Voor het voeden van kraakbeen, banden, pezen, gewrichten en spieren via de huid gebruiken we een Nanoverstuiver. De voedingsstoffen zitten in een cartridge die geplaatst worden in de Nanoverstuiver. De verstuiver is standaard uitgevoerd met een slang en afneembare flexible coon. Deze coon kan eenvoudig vervormd worden naar de vormen van het lichaam. Ook kan de Nanoverstuiving worden toegepast op het gehele paard door gebruik te maken van een afgesloten cabine. Het gehele of gedeelte van de benen kunnen we bestuiven door gebruik te maken van een plastic laars.

Het nanoverstuivingssysteem bestaat uit Nanoverstuiver en speciale cartrigdes met voedingsstoffen. Verbruikt is één cartridge per behandeling. De behandeling worden aangeboden door special opgeleide behandelaars en revalidatiecentra.