Stal

Hayshelter


De Hayshelter is de nieuwe manier van voeren.

De tijd van hooiverspilling is voorbij. Met de Hayshelter bespaart u tijd, geld en hooi. In deze moderne hooiruif eten paarden met hun hoofd binnen. Het ruwe voer dat normaal verloren gaat als u hooi los in de paddock / weiland voert is verleden tijd.

U bespaart tot 30% op de belangrijkste voedingsbron voor uw paard en u houdt uw land mooi schoon. De hooivoorraad is eenvoudig en zonder tractor aan te vullen.

Hoe lang blijft u nog tijd, geld en hooi verspillen?


KLEUREN
De Hayshelter is standaard leverbaar in donkergroen en donkerbruin. Kiest u liever voor blauw, geel of roze? Dat kan ook. Tegen een kleine meerprijs bestelt u de Hayshelter in alle gewenste kleuren.

MATEN
De Hayshelter is 2,10 meter breed en lang en 2,00 meter hoog. De moderne hooiruif weegt 110 kilo en is windbestendig. De constructie is zo dat iedereen de Hayshelter eenvoudig om kan kiepen om deze te vullen met hooi. Bij de maten is rekening gehouden met ruimte voor kleine of grote hooibalen.

De openingen in de Hayshelter zijn 0,35 meter breed en 1,50 meter hoog. Dankzij de positie van de openingen, genieten de paarden in alle rust van hun hooi.

De Hayshelter wordt in Nederland geproduceerd. De Hayshelter is van kunststof (poyethyleen). Het hoogwaardige materiaal is T.U.V. gepruft.

afmetingen

  • Breedte: 126 cm

  • Lengte: 240 cm

  • Hoogte: 126 cm
Montage
U ontvangt de Hayshelter in 4 delen, die u eenvoudig aan elkaar bevestigt. Maak de delen aan elkaar vast met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen: bouten en moeren. De gaten zijn al voor u voorgeboord. U heeft alleen een steek- of ringsleutel nodig (maat 13).

Hulp nodig bij het monteren van uw Hayshelter?
Heeft u niet de mogelijkheid om de Hayshelter zelf te monteren. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.